Partners

De competitie is met meerdere organisaties in gesprek gegaan. Onderstaande een lijst van deze organisaties en wat deze toevoegen aan de competitie.

Aquavitesse:

Aquavitesse levert de boten die het eerste jaar van de competitie gebruikt gaan worden. Ook heeft Aquavitesse veel tijd en moeite gestopt in het opzetten van de competitie.

logo_aquavitesse

SportZeeland: 

SportZeeland was er al heel vroeg bij. Samen met SportZeeland is gezocht naar manieren om de competitie uit te dragen en op welke manier dit het beste omschreven kan worden. Ook zorgt SportZeeland voor media kanalen en ondersteunen zij waar mogelijk is. SportZeeland is de contact persoon wat provinciale onderwerpen betreft.

sportzeeland

Provincie Zeeland:

Met de provincie is ook in het begin stadium overleg geweest. Daarbij was het belangrijk om te kijken naar de mogelijkheden tot subsidie of hulp. De Provincie heeft ons verteld deze competitie echt ‘iets nieuws’ te vinden en acht de kansen van slagen groot. Zij willen ook graag steunen via de mediakanalen.

Zeeland

Watersportverbond, regio Zeeland:

Samen met het Watersportverbond is gekeken naar de details rondom de verenigingen en hoe deze aan te spreken en te werven. Mede door de passie van dit verbond zijn er wat kleine, maar leuke details toegevoegd. Het Watersport verbond heeft de competitie omarmd en gezegd dat de competitie een welkome toevoeging is.

watersport_verbond_kanosport

Delta combi:

De deltacombi heeft aangegeven op haar website de competitie uit te dragen en te willen helpen in de promotie. Verder zijn er duidelijke afspraken gemaakt om er voor te zorgen dat beide wedstrijden elkaar niet in de weg zullen zitten.

simg_image_2

RS Sailing:

RS Sailing helpt bij de aanschaf van de boten en zal deze leveren. Ook zal RS Sailing het makkelijk maken om de boten te onderhouden en onderdelen te bestellen.

RS_Sailing_Logo

Zeeland daagt je uit:

Zeeland positioneren als water-, beach- en wielerprovincie doen we onder de vlag van “Zeeland daagt je uit”, want dat is wat Zeeland met je doet. Of je nu een beginner of toptalent bent, Zeeland heeft altijd ergens een plek die je uitdaagt.

Afbeeldingsresultaat voor zeeland daagt je uit